fbpx

SöndagsSnackis v 12 – på en måndag

Hur mår ni? Jag mår bra! Jag förundrades över ljuset igår kväll i och med övergången till sommartid. Det var inte helt skoj att gå upp och jobba i söndagsmorse och ha förlorat en timmas nattsömn (lade mig lite sent dessutom, suck), men sen på kvällarna kommer belöningen helt klart!

Just nu...

...arbetar jag för att hitta tillbaka, eller överhuvudtaget hitta, till lite rutiner i livet. Det händer mycket roligt och spännande saker mest hela tiden och det som tar stryk är vården av mig själv. Mina dagar ser väldigt olika ut och jag har svårt att hitta en grundstruktur i min vardag. Jag har nyss lärt mig ett nytt ord, prokrastinering, och ser hur jag gör det med mycket saker i mitt liv.

Prokrastinering: att skjuta upp saker till senare, trots vetskap om att det kan leda till negativa konsekvenser

Det jag ser just nu är att jag ofta prokrastinerar är mig själv och framförallt mina matval och träning. Jag märker hur jag lägger undan lust och inspiration till matlagning och äter väldigt lätt sötsaker och snacks istället. Mitt fokus ligger istället på andra roliga aktiviteter.

Även om jag förordar att faktiskt känna efter när vi är hungriga och inte bara stirra oss blinda på klockan så har jag skrivit ett litet "matschema" till mig själv igår som jag ska testa nu i veckan som kommer. Målet är att äta på regelbundna tider för att inte prokrastinera måltider och sedan bli sugen på massa saker som jag vet att jag inte mår bra av i längden.

Veckan som gått

Som jag skrev lite i fredagens inlägg så har det varit väldigt mycket nu ett tag, men känner att veckan som gått har jag tagit till vara på lediga dagar och stunder och fått lite av den återhämtning som jag saknat.

I lördags hade vi en bloggträff här i Örebro! Jag är så glad över att jag får möjlighet att vara en del av detta nätverk och inspireras och ta hjälp av kunskapen som vi tillsammans besitter om allt möjligt. Som jag skrev och lade upp bild på Instagram i lördags så fick jag äran att inleda träffen med lite kreativ meditation. Efter den så presenterade vi oss själva för varandra och berättade lite kort om vad vi målat. Det blev en mysig start på dagen och vi lärde snabbt känna varandra lite mer än bara namn och sysselsättning. Superkul!

kreativ-meditation
Alla är fokuserade i den kreativa meditationens avslutande bilduppgift. Med på workshopen var: Caroline, Erika, Kerstin, Paula, Desiree och Victoria.
blogg-strategi
Caroline som är fotograf gav bra och enkla tips för bättre foto och Erika pratade om bloggstrategi. Mycket intressant båda passen!
skrivarpodden
Kerstin som driver Skrivarpodden höll i ett pass om att planera sina inlägg i olika social media och avslutade med en rolig övning kring att engagera sina läsare!

Veckan som kommer

Imorgon på veckans nätverksfrukost med BNI så ska jag berätta mer om min verksamhet för gruppen, ska bli så spännande och roligt!

Höjdpunkten är ytterligare en Stockholms-resa och min första konferens som egen företagare. Nämnde det i fredagens inlägg också, men jag ska på The Influencer Convention (UPDATE: Här kan du läsa om min helg på The Influencer Convention) i dagarna två (fredag och lördag)! Ser mycket fram emot ny kunskap, inspiration och framförallt träffa lite kollegor och nätverka i mängder! Finns fortfarande biljetter kvar om du också vill hänga på.

Och så våren! Det är underbart att börja se mer ljus på dagarna, börja ana temperaturhöjningar och upptäcka hur livet i naturen åter smyger igång!

våren-krokus
Underbara grönska! <3

Vad är dina höjdpunkter i veckan som kommer? Ses vi i Stockholm kanske?

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

1 Kommentar
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna Rosell

Det verkar ha varit en riktigt givande workshop – och kul att du, precis som jag, uppskattar ljuset och vårvärmen, även om det innebär en timme mindre sömn… 😉

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
1
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!