fbpx

SöndagsSnackis v 6

Imorse vaknade jag upp i mitt hus! Var på bio sent igår kväll och passade på att åka hem till huset efteråt och spendera lite tid där och kika till trädgården. Det blev verkligen en fantastisk dag att spendera på landet, solen strålade och den till och med värmde lite på näsan! Och fågelkvitter!!

Veckans insikt

Pratade med en av mina bästa vänner häromveckan om livet och om vardagen. Då pratade vi mycket om känslor och beteende och hon påminde mig om en sak som jag vet, men som tål att upprepas. Känslorna vi känner är i sig är alltid äkta, men ursprunget som de föds från är oftast inte längre relevanta. Vi reagerar på saker i dagsläget för att det triggar igång minnen och känslor från saker vi tidigare varit med om.

Någonting som jag verkligen behöver bli bättre på att komma ihåg! Så himla lätt att gå igång i onödan på saker, ibland innan saker ens har hänt, men anledningen att jag går igång på dem att det triggar saker som hänt tidigare.

Känslor är alltid äkta, men ursprunget har inte alltid relevans idag.

Veckans träning

Veckan började med ett rygg/biceps-pass där jag också lade in någon axelövning och magövning eftersom jag inte kände mig helt fit-for-fight för det passet förra helgen. Sedan har jag också bockat av ett bröst/tricepspass och ett benpass. Igår tänkte jag att jag skulle träna axlar och mage, men min inpasseringtag till gymmet fungerade inte så jag åkte och tvättade bilen istället, haha! Blir nog en repris på den här veckan även nästa vecka att jag kör lite axlar och mage tillsammans med rygg imorgon.

Totalt tre styrkapass och ett konditionspass från ledarcykeln i spinningsalen!

Så himla nöjd efter torsdagens träningspass när jag insåg att det bara var tankens kraft som begränsat mig i mina boxhopp! I CAN! Följ mig gärna på Instagram om du vill se mer från min vardag, finns på @anna_vildkraft

Veckans utmaning

Den här veckan hade jag som utmaning att känna mig stadig i mig själv och inte flyga/stressa iväg när jag sover borta en natt och har flera saker inbokade. Jag tycker att det har funkat bra, har känt mig ganska jordnära och stabil under veckan vad jag minns nu när jag tänker tillbaka! Skönt!

Veckans längtan

Veckans längtan handlar om odling och att få sätta fart att plantera. Jag drömmer mig iväg i mitt huvud om vad jag ska börja plantera och förkultivera när jag flyttar till huset och jag planerar även för lite växtbelysning för att få mer kompakta och stadiga plantor nu när dagsljuset inte riktigt räcker till. Men i den här längtan finns också en liten rädsla, flytten innebär också att jag lämnar Kärleken här i Lindesberg och från att varit sambo i snart tre månader blir vi särbo igen. Vad kommer det innebära för vår relation? Och blir det som vi tänkt oss att han flyttar efter så småningom? <3

Nästa veckas utmaning

Jag jobbar en hel del på Coop nästa vecka, så utmaningen ligger i att få vardagspussel att funka. När får jag in min träning och kommer jag orka att producera bra material till bloggen? Temat på bloggen har jag tänkt ska bli framgång nästa vecka och fundera lite på vad framgång egentligen innebär.

Nästa veckas höjdpunkter

Ny period på träningen! Kommer minska antalet repetitioner till 8 istället för 10 st/set som det varit i fyra veckor nu. Ser fram emot att få köra tyngre! Jag har också under den här veckan klurat lite på nytt träningsupplägg, inga stora förändringar men lite småjusteringar och några nya övningar! Så det ser jag fram emot att få köra under nästa vecka!

Den här veckan var jag på en företagsfrukost och där blev jag inbjuden till ett nytt frukostmöte med ett företagsnätverk inom BNI. Hade aldrig hört talas om BNI tidigare, så det ska bli spännande att få besöka det nätverket och se om det kan vara något för mig och min verksamhet!

Vad ser du fram emot i veckan som kommer? Har du några tankar om framgång som är nästa veckas tema? Kommentera gärna!

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!