#sthlmheartbeat – SöndagsSnackis v 11

Vilken otrolig vecka jag lämnar bakom mig, eller ja, riktigt slut är den inte än. Jag har en fika-dejt kvar med en av mina kombo:s från när jag bodde i Stockholm och bilresan hem från Stockholm! För ja, just nu sitter jag och bloggar i lägenheten som jag flyttade ut från för nu snart ett år sedan. För igår besökte jag ett fantastiskt event för influencers inom träning och hälsa! Nämligen Sthlmheartbeat som anordnades av Träningsevent.se och Sofia som driver bloggen uppochhoppa.se.

I övrigt har veckan varit fullproppad med energigivande och inspirerande andra saker också, vilket syns i hemmet då städ- och diskrutiner har fått stå åt sidan. Den där projektledaren som är ansvarig (läs: mig) har varit lite väl tidsoptimistisk, men samtidigt har det ändå funkat orkesmässigt. Om jag gör det tillfälligt en vecka eller två och samtidigt ställer lite andra saker åt sidan så är det helt okej med ett fullproppat schema under begränsad tid!

Eftersom eventet jag varit på var så otroligt bra, inspirerande och givande så tänkte jag ägna större delen av veckans SöndagsSnackis till just Sthlmheartbeat!

Sthlmheartbeat – influencerdagen

Tack vare Erika på reachyourgoal.se så kunde jag samåka och faktiskt ta mig upp på den här dagen! Tänkte först att det blev lite väl mycket Stockholm och tågresor eftersom jag ska till TIC och Stockholm om två veckor igen, men när Erika berättade att de skulle ta bilen upp kunde jag inte låta bli att säga nej till möjligheten! Ångrar det inte kan jag säga!

välkommen-sthlmheartbeat

Ett varmt välkomnande redan i dörren!

soma-move-sthlmheartbeat

Dagen invigdes med ett svettigt och uppmjukande Soma Move med Linus Johansson som presenterades av Risenta!

17032017-DSC07352

Här ser vi bland annat Emma Hällbacka och Erika i bild!

Jag tycker passet i sig innehöll många sköna flöden och det blir ett nytt sätt även mentalt att träna! Vissa rörelser påminner om yogan, men Linus använder andra benämningar och varierar dem lite. Svårigheten tycker jag är att det är svårt att hänga med i vissa rörelser, men grundtanken med passet verkar vara att hitta känslan i sig själv och flöda i egen takt och på eget sätt. Något som jag kan ha svårt att komma in i helt på ett större träningsevent!

sthlmheartbeat-loparakuten

Efter passet och lite mingel så gick jag och Erika och pratade med Löparakuten som hade en monter på eventet! Jag fick bland annat lite hjälp med låsningen som jag haft i bröstryggen några veckor. Tack för det! 

sthlmheartbeat-beautiful-life

Sen behövde vi ju naturligtvis leka och posa lite på scenen!

sthlmheartbeat-reach-your-goal

Så himla stark, tuff och härlig tjej den där Erika som driver Reach Your Goal!

Jag tycker att jag hann med mycket av schemat, men också besöka många av montrarna på eventet och framförallt mingla med andra influencers! Så himla givande!

17032017-DSC07371

Dagens lunch var en riktig hit! Vi fick med oss ett smakprov hem i den generösa goodie-bagen så ser fram emot att prova att laga till nyheten mifu på egen hand också!

sthlmheartbeat-mifu

Mifu är ett vegetariskt alternativ och gjort på mjölkprotein! Mycket gott och bra konsistens och eftersom soja varit lite omdebatterat både av miljömässiga själ och hur det eventuellt påverkar hormoner så känns det jättekul att Valio lanserar detta!

Efter lunch presenterade Apotek Hjärta en workshop som Sotiris Danos höll i. Han är legitimerad naprapat och pratade om hur viktig funktion och rörlighet är i våra fötter. Eftersom jag av och till har lite ont i min häl så klev jag upp på scen som testobjekt och fick känna på när Sotiris tryckte på väääldigt ömma punkter i mina fötter. Intressant och en påminnelse om att jag behöver ta hand om mina fötter lite mer!

elvic-sthlmheartbeat

Lyssnade också på en liten workshop om en för mig ny produkt för bäckenbottenträning, den heter Elvie och verkar som ett intressant redskap! Den talar inte bara om om du har rätt aktivering utan den hjälper dig också att slappna av i bäckenbotten mellan övningarna!

17032017-DSC07377

Dagen avslutades med ett pass som hette Funkyandfit och leddes av Jørgine Vasstrand. Mycket parträning och deltagarna såg ut att ha det mycket roligt, och jobbigt! Jag valde att fota och mingla istället för att träna!

sthlmheartbeat-funkygine

Även övningar på fyra deltagare ingick i passet!

sthlmheartbeat-mingel-häng

Här sitter Madde, Emma och Fanny och tittar på dagens sista pass!

sthlmheartbeat-depend

Såhär fina naglar passade jag på att få istället för att träna dagens sista pass! Depend hade både nagelfix och ögonbrynsfix under eventet!

sthlmheartbeat-goodiebag

Har ni sett någon mer innehållsrik goodie-bag tidigare!? Dessutom har jag väskan full med andra trevliga saker som jag fick vid utställarnas monter. Bland annat en sport-BH från Under Armour som verkar ha sjukt bra träningstights på gång i höstkollektionen för att lösa problemet att de alltid halkar ner när jag rör på mig och tränar! Kommer definitivt hålla utkik efter dem!

Sammanfattar eventet som magiskt bra! En härlig mötesplats för likasinnade och väl genomtänkta samarbetspartners på plats! Tack Sofia för ditt enorma arbete!

Vad har du gjort i helgen? Om du också besökte #sthlmheartbeat så får du gärna länka till ditt/dina inlägg i kommentarerna!

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Emma Hällbacka

  Verkligen en toppendag! 😀 Tänkte sätta mig och skriva ett inlägg nu. Det är inte möjligtvis så att jag kan låna bilderna där jag är med? Självklart får du cred och länk 🙂

  1. Beautiful Life

   Superkul! 😀 Och nu vet du ju redan att du får långa bilder, haha. Ser fram emot att se och läsa ditt inlägg sen! 😀

  1. Beautiful Life

   Wee! Så himla skoj och snart blir det nya äventyr och TIC 😀 Och just ja, först lite blogg-workshop, haha! 😀

 2. Sofia

  Tack snälla för så fin ”recension” av dagen! Kram Anna!

  1. Beautiful Life

   Superhärligt dag! Och nu har jag varit duktig och fyllt i enkäten också! <3
   Kram till dig också Sofia!

Lämna ett svar