Vad händer om du tillåter dig själv att lyckas?

Hur vet vi när det är dags att ge upp? Hur vet vi att lösningen väntar just runt nästa hörn och att det är värt att fortsätta kämpa? Jag anser att vårt viktigaste redskap för att lyckas är vår hjärna och våra inre bilder. Vad är det du kämpar för egentligen? Vart är du på väg?

Det är lätt att hamna i situationer där vi tror att lösningen hänger på att alla andra hjälper oss eller gör det där sista för att vi ska lyckas. Tillslut kanske vi intalar oss att målet inte är värt att kämpa för längre. Då gäller det att komma ihåg varför vi började kämpa från första början, har någonting förändrats? Vill vi inte komma fram längre? Eller handlar det bara om att vi inte vågar fortsätta?

Det är så lätt att jämföra sig med andra, att se vad alla andra har och får, men inte det jag själv har framför mig. I denna jämförelse ser vi bara vad vi själva kämpar för, men vi ser oftast inte kampen som de andra kämpat för att komma dit de är idag. Det är otroligt lätt att värdera sig själv lägre och tro att jag själv inte förtjänar det jag vill ha. Jag tror att det ofta är det som gör att vi avslutar i förtid.

Jag vet att du behöver tillåta dig själv att vara värdefull! Du är värd att få uppleva dina drömmar! Jag säger inte att det kommer bli enkelt, jag säger inte att du kommer komma dit. Men om du verkligen vill så vet jag att resan kommer att vara värt det!

When life gives you lemon, make lemonade!

Life isn’t about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain! värdefull_lyckas_glädje

värdefull_må_bra_välbefinnande

värdefull_king_of_the_world

Jag kommer aldrig sluta drömma och jag får mer och mer verktyg längs min livsresa för att få drömmarna att gå i uppfyllelse. Mitt senaste verktyg innehåller en text med vad jag tillåter mig själv att göra och att våga tänka utanför boxen för att få det jag vill ha.

Be careful what you wish for, dreams can come true!

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Bo Enedahl

    Härligt att läsa dom här orden, skänker mig lite ljus och hopp 💖

Lämna ett svar