fbpx

Vad händer om du tillåter dig själv att lyckas?

Hur vet vi när det är dags att ge upp? Hur vet vi att lösningen väntar just runt nästa hörn och att det är värt att fortsätta kämpa? Jag anser att vårt viktigaste redskap för att lyckas är vår hjärna och våra inre bilder. Vad är det du kämpar för egentligen? Vart är du på väg?

Det är lätt att hamna i situationer där vi tror att lösningen hänger på att alla andra hjälper oss eller gör det där sista för att vi ska lyckas. Tillslut kanske vi intalar oss att målet inte är värt att kämpa för längre. Då gäller det att komma ihåg varför vi började kämpa från första början, har någonting förändrats? Vill vi inte komma fram längre? Eller handlar det bara om att vi inte vågar fortsätta?

Det är så lätt att jämföra sig med andra, att se vad alla andra har och får, men inte det jag själv har framför mig. I denna jämförelse ser vi bara vad vi själva kämpar för, men vi ser oftast inte kampen som de andra kämpat för att komma dit de är idag. Det är otroligt lätt att värdera sig själv lägre och tro att jag själv inte förtjänar det jag vill ha. Jag tror att det ofta är det som gör att vi avslutar i förtid.

Jag vet att du behöver tillåta dig själv att vara värdefull! Du är värd att få uppleva dina drömmar! Jag säger inte att det kommer bli enkelt, jag säger inte att du kommer komma dit. Men om du verkligen vill så vet jag att resan kommer att vara värt det!

When life gives you lemon, make lemonade!

Life isn't about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain!

värdefull_lyckas_glädje

värdefull_må_bra_välbefinnande
värdefull_king_of_the_world

Jag kommer aldrig sluta drömma och jag får mer och mer verktyg längs min livsresa för att få drömmarna att gå i uppfyllelse. Mitt senaste verktyg innehåller en text med vad jag tillåter mig själv att göra och att våga tänka utanför boxen för att få det jag vill ha.

Be careful what you wish for, dreams can come true!

Gillade du inlägget? Dela det gärna till andra:

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Trestegsmetoden

Här presenteras Vildkrafts trestegsmetod utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

GUIDE

5 gratis tips

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

prestation-videoserie

VIDEO

Gratis video-serie

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Produktbilder i läsplatta (1)

UTMANING

21 dagar utmaning

Från tidsbrist till bättre självkänsla på 21 dagar! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

0 0 röster
Inläggets betyg
Prenumerera
Meddela mig vid
guest

2 Kommentarer
Äldst
Nyast Most Voted
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bo Enedahl

Härligt att läsa dom här orden, skänker mig lite ljus och hopp 💖

Anna - Vildkraft

Tack för din kommentar Bo! Den gjorde mig glad!

/Anna

OM MIG

Som samtalsterapeut & coach hjälper jag dig att hitta mod och tid att möta det som är du, dina känslor och behov.

Anna-Vildkraft
2
0
Vad tänker du? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!x
()
x

Sök på vildkraft.se

Här kan du söka rätt på det du letar efter! Som ett google, fast bara här på vildkraft.se

Om du ändå inte hittar det du letar efter kan du alltid maila anna@vildkraft.se så får du hjälp inom kort!