Välkommen hit!

Denna vecka blev heeeeelt otrolig! TVÅ artiklar i två olika tidningar som handlar om mig och min verksamhet. Nyp mig hårt i armen, för jag drömmer väl inte!? Dessa två artiklar blev väldigt olika och när jag landat i den flygande energin som jag är i just nu så kommer jag berätta lite mer om varför de blev till och hur jag ser på de olika artiklarna. I detta inlägg tänkte jag framförallt välkomna alla nya (och självklart gamla också) läsare hit till bloggen och jag tänkte göra en liten länkning till populära inlägg på bloggen och läsvärda sidor om du är nyfiken på att veta mer om mig och det jag gör!

Fakta om mig och min verksamhet:

  • Om mig-sidan kan du läsa lite mer om mig och vilka utbildningar jag har gått. Jag älskar att lära mig nya saker och blir nog aldrig färdigutbildad!

Populära och rekommenderade inlägg:

  • Jag gillar att ta hand om det som naturen har att ge och under kategorin Hemmapysslaren kan du bland annat hitta högaktuella inlägg om äpplen, kommer garanterat komma fler inlägg om några veckor när årets säsong drar igång!
  • Häromdagen publicerade jag ett populärt gästinlägg som handlar om att hitta sin motivation. Rekommenderas verkligen att läsas av dig som sitter hemma och väntar på att motivationen ska infinna sig!

Det finns så klart massa mer att läsa här på bloggen, men detta var ett axplock av det jag kommer på just nu. Hör gärna av dig om du har några frågor eller synpunkter om någonting. Välkommen hit!

anna-finnborg

Här är jag i mitt rätta element! Sommar, landet och fylld av energi!

Vad söker du inspiration om? Vad vill du läsa mer om på bloggen?

Leave a Reply