Tips på morgonrutin – såhär ser min ut just nu

Jag började året med att meditera varje dag, men sen tappade jag en dag och kom inte igång igen på några veckor. Men nu är jag igång igen! Nu har jag mediterat varje dag i över en vecka igen och det känns så skönt. Jag har den här omgången lagt in meditationen i morgonrutinen.

Mina morgonrutiner varierar lite över tid, men det jag märkt är att den behöver vara så enkel som möjligt för att jag inte ska fastna vid någon tröskel som känns för hög. Just nu känns den här väldigt bra och enkel att få till. Speciellt nu när jag nästan bara jobbar med mitt företag och styr min tid helt på egen hand.

Tips på morgonrutin:

(eller såhär ser min ut just nu!)

– vakna av min wake up-light (älskar den! Är väldigt lättväckt så gillar inte höga plingande larmsignaler och vakna med hjärtat i halsgropen)

– dricker 1 glas kokt och rumstempererat vatten (sätter på vattenkokaren på kvällen innan jag går och lägger mig)

– går på toa

– dricker en shot hemmagjord ingefärsshot (innehåller ingefära, citron, honung och vatten)

– dricker 1 glas till med det kokta vattnet

– går tillbaka till sängen och sätter en timer på 1 timma och så mediterar jag

meditation

Åh! Tänk när en kan njuta av att sitta på trappen och meditera igen!

Sommaren 2017 fokuserade jag på andningen som en morgonrutin, skrev inlägget Andningsövningar i tre delar då! En period började jag alltid dagen med att skriva ner tre punkter som jag kände mig tacksam över, det var också en väldigt bra och skön start på dagen!

Hur ser din morgon ut? Får du chans att landa i dig själv eller kickar du igång dagen direkt?

Anna - Vildkraft

SER-terapeut & coach som hjälper dig hitta mod & tid att möta det som är du, dina känslor & behov.

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar