Guidad meditation: Transformera en rädsla

Varje gång du väljer att genomleva en känsla istället för att fly eller undvika den så försvinner bitar av gamla beteendemönster och du får lättare att agera annorlunda i framtiden.

Att känna och frigöra känslor är andra steget i Vildkrafts tre-stegs-metod. Det här steget är oftast det som mina klienter upplever som det steget som gör mest skillnad i deras liv.

Idag vill jag dela med mig av en meditation som du kan använda för att frigöra, eller transformera, en känsla hos dig. Jag har döpt meditationen till att transformera en rädsla, men när du väl gör meditationen kanske det är någon helt annan känsla som dyker upp som behöver uppmärksamhet.

Klicka på bilden för att lyssna på meditationen på Youtube.

I mitt coachingprogrammet Vildkraft Deep får du en ny transformerande guidad meditation tillsammans med varje modul som släpps. Dessa meditationer hjälper dig på olika sätt att möta dina känslor och fördjupar relationen till dig själv.

Om du somnar under meditationen, kanske det är precis det du behöver just nu. Om du ändå vill försöka hålla dig vaken, prova att sitt upp istället för att ligga ner. Somnar du ändå? Prova att promenera långsamt i rummet eller naturen och lyssna på meditationen samtidigt.

Vad upplevde du under meditationen? Skicka gärna ett DM på Instagram och berätta!

Mer från Anna Vildkraft:

gratis-vildkraft

Gratis guide:

Med de här fem tipsen ökar du din förmåga att känna in din kropps signaler = bättre relation till dig själv och starkare gränssättning i ditt liv.

gratis-video-prestation

Gratis video-serie:

I tre delar får du ta del av Vildkrafts tre-stegs-metod. Här presenteras metoden utifrån “det-där-jävla” presterandet i tre videos tillsammans med uppgifter till dig.

Gratis utmaning:

Här går du från tidsbrist till en bättre självkänsla! Steg-för-steg får du ta del av metoden som revolutionerat livet för de många som fått ta del av den tidigare.

Anna - Vildkraft

SER-terapeut & coach som hjälper dig hitta mod & tid att möta det som är du, dina känslor & behov.

Leave a Reply